MATRÍCULA

Curs ÀRBITRE WRESTLING PLATJA AUTONÒMIC

Aquest curs va dirigit per a tot el públic, el qual vol exercir d'àrbitre de lluita plana en els campionats celebrats en territori català. Una vegada tinc experiència, podrà optar a promocionar s'a nivell nacional en els campionats d'Espanya i internacionals.

A partir de la temporada 18-19 d’acord amb la Disposició Addicional Quarta de la LLEI 3/2008, de 23 d’abril, de l’exercici de les professions de l’esport (modificada per la llei 7/2015, de 28 de març), els àrbitres de les lligues o campionats hauran d’estar inscrits al ROPEC (Registre Oficilal de Professionals de l’Esport). l’Administració de la Generalitat ofereix una formació específica de nivell bàsic en matèria poliesportiva, atenent els mínims que estableix la normativa vigent.

ESPECIFICACIONSDURACIÓ

1. Bloc Teòric (20 hores) 

  • Mòdul 1
  • Mòdul 2

 

2. Bloc Pràctic (20 hores)ONLINE

El curs tindrà una part online i una altra pràctica. Una vegada s'hagi finalitzat el curs online, serà convocat per a les lligues escolars i arbitrar, d'aquesta manera, agafar experiència per a poder començar a promocionar-se en els campionats de Catalunya.PREU

70€

CERTIFICAT

ZenytSports en conjunt amb la Federació Catalana emetrà un certificat del títol.

REQUISITS

- Tenir 16 anys
- Tenir el títol de l'ESO
- PAGAMENT:Si vols matricular-te s'efectuarà directament per la plataforma de pagament.

DATA LIMIT

SENSE DATA LIMIT
ÚNICAMENTE TE PUEDES INSCRIBIR SI TIENES LICENCIA FEDERATIVA POR NUESTRA PLATAFORMA